Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celerový salát veggie

 

celerovy-salat.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podle vlastního receptu VeganFoods.cz

Suroviny na přípravu:

  • 400 g celeru
  • 300 g mrkve
  • šťáva z půlky citronu
  • 1 lžíce krémové majonézy Plamii natur
  • 1 lžíce krémové kysané smetany Tofutti
  • sůl, pepř

Postup:

zeleninu očistíme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle, přidáme všechny další přísady, dobře vše promícháme a uložíme alespoň na 1 hodinu do lednice. Podáváme s tmavým celozrnným pečivem nebo křupavou česnekovou bagetou.

Rychlá příprava a chutná odpolední svačina nebo večeře.

Delikatesa, na které si pochutná každý gurmán!

 

Zdroj:www.veganfoods.cz