Jdi na obsah Jdi na menu
 


Německá vědkyně vynalezla již před lety úspěšný a jednoduchý lék na rakovinu

 

Dr. Johanna Budwigová, německá fyzička, farmakoložka a biochemička, na základě svých objevů týkajících se role nenasycených mastných kyselin ve fungování lidského imunitního systému vyléčila tisíce pacientů. Mnozí z nich byli v posledním stádiu rakoviny a měli před sebou podle odhadu lékařů jen týdny života. Zázračným „léčivem“ jsou „obyčejné“ potraviny jako tvaroh, lněný olej a šampaňské. Dr. Budwigová byla za tyto své objevy sedmkrát nominována na Nobelovu cenu. Její metoda zachraňuje (nejen) onkologické pacienty i dnes.

Vyléčily se už tisíce lidí. Minulý týden se nám do poradny zdravého životního stylu donesla další pozitivní zpráva – pán, jenž byl upoután s rakovinou na lůžko a jeho životní vyhlídky byly řádově několikaměsíční, s pomocí „protokolu dr. Budwigové“ svou nemoc překonal a – jak by se řeklo – „zdravý vstal z postele“. Takových případů je překvapivě mnoho. 
 
Na rozdíl od běžných léčebných opatření typu chemoterapie se dá říci, že léčba, kterou vynalezla dr. Budwigová, téměř nic nestojí a lze ji „praktikovat“ doma v kuchyni. A také proto ji rakovinový „průmysl smrti“ nenávidí, stejně jako nenáviděl její objevitelku, která s poctivostí vědkyně říkala věci přesně tak, jak byly, ať se to komu líbilo, či ne.
 
Objevitelka nepostradatelných tuků
Johanna Budwigová se narodila 30. září 1908 v Německu. Tato geniální žena, sedmkrát nominovaná na Nobelovu cenu, získala doktorát z fyziky, jejím oborem však byla i biochemie a farmakologie.  Pracovala jako hlavní konzultantka pro Spolkový institut pro výzkum tuků.
 
Své celoživotní úsilí zaměřila na výzkum tuků a velmi záhy si uvědomila důležitost tuků v lidském organismu, a tak se začala zabývat metabolismem tuků, zejména esenciálních mastných kyselin, které jsou zásadně důležité pro zdraví lidského organismu. Její objevy jsou skutečně převratné a není divu, že se je velcí výrobci spotřebních tuků dodnes snaží potlačit a zatajit před veřejností.
 
Doktorka Budwigová totiž zjistila, že zatímco nenasycené mastné kyseliny, (nazývané souhrnně Omega-3 nenasycené mastné kyseliny nebo PUFA Omega-3, jejich společným rysem je dvojná vazba mezi uhlíky na třetím místě, počítáno od koncového methylu) jsou lidskému organismu nesmírně prospěšné, takzvané saturované neboli hydrogenované tuky (obsažené dnes např. především v údajně „zdravých“ margarínech) našemu zdraví naopak intenzivně škodí.
 
Pokračování zde -